Home > Uncategorized > Mijn Vader……

Hoi allemaal!

De RU van RUNET zijn letters van mijn vader’s voornaam. Hij was een harde werker, streng, bescheiden maar ook lief en zeer zorgzaam. Verder was hij ook erg leergierig en las graag een goed boek.  Een man van weinig woorden en zeer goede daden. Maar als hij woorden of gezegdes gebruikte waren ze doorslaggevend en effectief want de wijze lessen hanteren wij nog steeds. Hij stierf op 91 jarige leeftijd en reed tot haast op het laatst heel veilig in zijn dubbelcabin pick up.

Hij was ook iemand die mee ging met de tijd. Mijn vader was als jongeman timmerman maar heeft als cipier zijn bijdrage geleverd op Aruba , bijgestaan door mijn moeder. Samen hebben ze tot op hun oude dag heel veel sociaal werk verricht. Dat hebben ze gedaan onder Gods leiding. Heel fijn is het om nog steeds de fijne en positieve herinneringen van anderen te horen over mijn ouders.

Mijn vader was ook zeer creatief en kon nooit stil zitten, hij was graag bezig met houtbewerking. Mijn moeder hield zich meer bezig met textiel en in de keuken was zij een topper!! Geen wonder dat al hun kinderen iets creatiefs hebben meegeerfd . Het is daarom bijna vanzelfsprekend dat we voor de combinatie van deze 2 onvergetelijke mensen in ons leven hebben gekozen bij de benaming van onze creawinkel RUNET!

May your souls rest in peace Pa en Ma!

 

Tot gauw bij RUNET hobbybooks, crafts and more…

294 Comments, RSS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*