Home > OVER ONS

RUNET hobbybooks crafts and more is meer dan een boekhandel.Door bemoediging van haar ouders, familie en vrienden is er een droom van Willy Pigot-Pinas in vervulling gegaan.Het plan om deze onderneming te starten bestond al enkele jaren en werd uiteindelijk gerealiseerd op 3 december 2012 door de deuren te openen aan de Bersabalaan 81 B.

RUNET hobbybooks crafts and more…… is een hobbywinkel dat enigst in zijn soort is en streeft ernaar de gemeenschap te faciliteren  d.m.v. creaboeken en zodoende o.a.hobbyisten, leerkrachten,kunstschilders te voorzien van het nodig materiaal en info hieromtrent, zo ook het bestellen van materiaal, boeken en verzorgen van workshops. Voorts kan men er terecht voor bijoux, zelfgeproduceerde craftartikelen en om het”’MORE” effect extra body te geven zijn er ook biologisch bereide theesoorten, natuurlijke Surinaamse oliesoorten zoals Amana, Maripa en Cocosolie. Natural haarprodukten zoals de Kinky Curly products waarvan RUNET de importeur is en de Going Natural beide uit USA behoren tot het assortiment dat RUNET hobbybooks……aanbiedt.

Kortom: er is voor elk wat wils in de winkel!

Met deze stap wil RUNET  ook inspelen op de verhoging van de creativiteit onder de mensen. Het is voor ieder mens erg noodzakelijk om de rechterhelft van de hersenen te prikkelen nl de creatieve zijde waardoor we in balans kunnen blijven.Creativiteit is zeer breed  dus mag en kan men van muziek- tuin –dieren crea tot puzzelboeken terecht bij RUNET. De goederen worden veelal geïmporteerd uit Nederland en USA en op aanvraag plegen wij ook bestellingen indien mogelijk. Het ligt aan de Surinaamse hobbyist om het aangebodene aan te passen aan het Surinaamse met de tools en technieken die worden aangeboden in de boeken samen met haar gezinsleden staan ze volledig achter de voortzetting van deze veelzijdige onderneming. Dus RUNET hobbybooks…  is er voor mensen met een creatieve geest, mensen die open staan voor een creatieve uitdaging, mensen met nieuwe creatieve ideeën en last but not least studenten en kunstenaars. Kortom…  meer dan een boekhandel !!!